Само преди броени дни , в медийните среди излезе информация, която цели да компрометира името на милионерският син Митко Динев.

"Не съм проявявал интерес в личен план към Галена и не съм се изказвал негативно спрямо нея или мъжа и. Това би било повече в стила на бившата ми половинка, която е “оплюла” кажи-речи всеки с който работи", споделя Динев пред  Дартс нюз.

Той допълва още :"В това вкючвам-колежки, с които публикува селфита, а и работодатели. Колкото до първоначалната ми теза и тук говоря от името на фамилията ми, Галин и Галена са уважавани познати, като тя е била изпълнител на наши семейни празници. Те са успели хора в своите професии. Тя е два пъти певица на годината, а той инвеститор за 2012".

"За Емилия Цветкова (Емануела), чакам влизането и в известен телевизионен формат, заради зрелището, което съм убеден, че ще поднесе на цялата ни аудитория. В крайна сметка професията и е да забавлява хората с нейния пиперлив език, който често работи на принципа: "нека не позволявам на истината да попречи на една добра история", казва още той.



След разговор с Атанас Лазаров , специалист по комуникации, той коментира следното:

"Недопустимо е , когато се стремиш чрез дадена медия да наклеветиш името на някой, без да покажеш и неговата гледната точка. Професионално е да се каже истината и да информираш от първо лице читателите си.

Повярвайте ми, те заслужават да бъдат правилно информирани."

снимка: HIlife