Невероятната Моника Белучи се съблече за италианския Vanity Fair и показа, че жените след раздяла са още по-секси.

49-годишната актриса позира по дантелен корсет, подчертала страстния си поглед с дебела очна линия. Белучи сменя няколко чифта бельо за фотосесията и слага две прилепнали по тялото рокли.

Любимката на дизайнерското дуо Долче и Габана се снима на корицата за 13-ти пореден път, като този път освен перфектната си визия, тя разкрива и подробности около развода си.

Макар че наближава 50-те, Моника продължава да бъде една от най-желаните жени в света. Още повече, че тя вече е необвързана.

Брюнетката разкрива, че бившият й мъж Венсан Касел ще бъде винаги част от нея. "Той ме накара да порасна, постави ме пред огледалото и ме накара да разбера повече неща за себе си", споделя Моника пред Vanity Fair. "Любовта не изчезва, тя се променя", допълва тя.

Относно това как се чувства сама, тя споделя: "Много добре. Имам изключителна връзка със самата себе си и искам да предам това и на дъщерите си, за тяхното бъдеще: да знаят, че не е задължително да имат съпруг или партньор. Самотата не бива да ни плаши", споделя италианката.