Продуцентът Ник Кенън заяви, че винаги ще обича бившата си половинка Марая Кери, въпреки раздялата им.

Кенън изрази в Туитър любовта и признателността си към майката на близнаците си за всичко, което тя е внесла в живота му.

"Обичам Марая Кери и това никога няма да се промени", написа той, като защити бившата си половинка от критиките, с които бе засипана след раздялата им.



Според него обидите са крайно неуместни. "Това, което ме дразни най-много, е да чувам как хората злословят по адрес на Марая Кери. Аз винаги ще й бъда задължен, защото тя ме благослови с нашите деца… Винаги безусловно ще я обичам за това и за още много други неща. Марая Кери е страхотна майка и аз й се доверявам с цялото си сърце", написа още той.



Ник коментира и слуховете, които се появиха след обявяването на раздялата им, и призна, че се е разгневил от част от публикациите. "Заради семейството си аз никога няма да издам лична информация. Хората обаче бързо рисуват отрицателни картини, а слуховете се разпространяват още по-бързо. За сведение, никога не съм и няма да направя изявление относно брака си", сподели той.



"Ако медиите искат да ме описват като "лошия", добре, но не е честно да се въвличат в това… Извинявам се на всички, попаднали по някакъв начин в тази драма", написа Ник Кенън в Туитър, пише БГНЕС.