Тя беше в процес на работа за четири дълги години, но звездата от Pussycat Dolls Никол Шерцингер, най-накрая направи дългоочаквания си соло дебют на сцената на X Factor, пише "Дейли мейл".

32-годишната певица изпълни цял спектакъл на първото си живо изпълнение на новия сингъл Poison, което беше допълнено от пиротехническо шоу, огромна клетка и пълна сцена с оскъдно облечени танцьори.

Никол започна работа върху новия си албум през 2006, скоро след като Pussycat Dolls станаха известни, но трябваше да претърпи дълги отлагания и обезсърчаващи неуспехи по пътя.

Така, че не беше изненадващо, че тя показа емоция след изпълнението на Poison, когато каза на водещия на X Factor, Дермът О'Лиъри: „За първи път изпълнявам тази песен на живо”.



*Дебют: Никол Шерцингер дебютира като соло изпълнител в X Factor



*В клетка: Никол стартира с изпълнение в огромна клетка на сцената с оскъдно облечени танцьори

Никол събори залата с енергичните си танци, като първо я видяхме в клетка, облечена в кожен шлифер тип "жената котка", ботуши и дълги удължения за коса.

Малко след това, тя свали шлифера, а отдолу беше облечена с прилепнал червено-черен костюм, с прозрачни места, които разкриха корема и краката й.

За ITV1's Daybreak след друго живо изпълнение на песента, тя каза на водещите, че е поискала помощта на хореографа на X Factor, Браян Фридмън който се погрижил за безпогрешния танц.

Тя каза: „Не разочаровах никого. Помолих Браян да ми помогне с всичко, имахме пиротехника и лазери, и най-невероятните танцьори, и енергия за това.”

„Имах възпалено гърло по-рано тази седмица, така че бях много нервна за гласи си. Но беше толкова забавно.”



*Жената котка: Певицата от Pussycat dolls съблече черния си шлифер за да разкрие червено-черен костюм 

Тя също сподели, че предпочита да пее, отколкото да бъде част от журито: "Чувствам се много по на място от другата страна на масата на журито. Това ми е страстта, за мен е по-лесно да го правя, отколкото да говоря за това.”

Все пак, тя каза, че би обмислила работа като жури на новата американска версия на X Factor, ако шефа на шоуто Саймън Коуел я попита: „Ако Саймън ме попита, това е нещо, за което наистина трябва да помисля.”



*Палаво: Никол танцува енергично на сцената в секси костюм и високи ботуши до коляното

Тя също разкри, че се е обърнала към Кати след нейното отпадане от шоуто. Никол каза: „Говорих с Кати и й казах, че за всяко нещо има причина.”

След изпълнението Никол каза, че е гледала шоуто от стаята й в хотела, и че „всички финалисти трябва да се гордеят със себе си.”

Никол, която беше гостуващо жури по време на прослушванията, каза по-късно, че подкрепя Ребека Фъргюсън, на която тя помогна да спечели прослушванията в Манчестър.

Тя каза: „Човекът, който подкрепях от първото прослушване беше Ребека и винаги съм вярвала в нея. Нейният глас е безкраен и класически, и не познавам друг такъв от нашето поколение. Безкраен е.”



*Първото изпълнение на живо на сингъла Poison



*Спектакъл: Осветление и оскъдно облечени танцьори допълваха изпълнението на певицата

Но Никол добави, че не се вижда да изпълни дует с Ребека, защото предпочита само да я слуша как пее.

Някой, с който тя може да запише обаче, е 17-годишната Шер Лойд: „Видях Шер в залата и си помислих: 'Трябва да имам място за теб в някоя от песните ми'. Тя е толкова страхотна яка рапърка и това е нещо в което аз не съм добра!”

Изпълнението на вечерта беше последвано от английската бой банда The Wanted с техния сингъл "Lose My Mind" и идола на тийнейджърите Джъстин Бийбър.



*Допълнително внимание: Саймън получи смигване от Никол по време на песента

16-годишният канадец изпълни смесица от неговите хитове "Baby" и "Somebody to Love", но може и да е издразнил някои от крещящите му фенки, като сваляше Черил Коул след изпълнението си

Тийнейджърът каза: "Искам да кажа здрасти, здрасти Черил Коул, здрасти”, като помаха на журито от мястото си и вдигна вежди.

Докато Коул се смя от мястото си, дружелюбният младеж направи знак "обади ми се", а Дермът саркастично добави "колко е надарен този млад мъж."

Имаше слухове, че младо момиче е припаднало пред студиото на X Factor по-рано, докато е чакало да срещне идола си.

Бийбър посъветва финалистите: „Мисля, че не трябва да забравяме от къде идваме и винаги да поставяме бог на първо място, защото без него нямаше да сме тук.”



*Сърдечен трепет: Джъстин Бийбър накара женската аудитория да крещи, но имаше очи само за Черил Коул

Любимците на публиката One Direction, които са сравнявани с Бийбър, получиха одобрението на Никол, която каза, че те са „най-сладките от всички сладурковци”.

Ако приятелят й Луис Хамилтън се притесни от нейните подмятания за младежите, той не го показа.

Звездата от формула 1 беше в публиката, за да подкрепя приятелката си, след като тя се появи няколко пъти да го подкрепя на Гранд При тази година.



*Горд: Луис Хамилтън гледаше от публиката

Беше голяма вечер за певицата, която трябваше да отложи излизането на дебютния си албум "Her Name is Nicole" на няколко пъти.

Преди тя каза,че обича Тhe Pussycat Dolls, чиито хитове включват "Don't Cha", "Stickwitu" и "When I Grow Up", но не се чувства "изпълнена" от музиката и иска да се развие.

Слухове около караници с групата се разпространяваха вече няколко години, като се каза, че другите членки мразили вниманието, което се изсипва върху тяхната "главна певица".



*Бой банда: The Wanted също изпълниха песен на сцената преди резултатите



*Шоуто свърши: Никол (Л) и приятелят й Луис Хамилтън бяха забелязани да напускат студиото след шоуто

Вижте видео:

Никол Шерцингер - Poison , на живо в X-Factor 

Никол Шерцингер - Poison , на живо в DayBreak