Дебютът на Николета Божинова като тв водеща не мина без критики.

Плеймейтката се появи в ефира на ТВ7 като водеща на „Къртицата“. Напъните й да се справи добре обаче претърпяха пълно фиаско. А феновете са на мнение, че НиЛо има още много да учи, преди да застане пред камерите, пише kliuki.net.

През цялото време брюнетката мрънкаше, понякога шепнеше, а липсата й на дикция бе ясно видима. „Личи си, че е свикнала само да позира“, коментират разочаровани зрители. Плеймейтката очевидно бе притеснена, въпреки че се стараеше да не го показва. От вълнение обаче на моменти говореше толкова бързо, че нищо не й се разбираше.

В социалната мрежа зрителите буквално я освиркаха. Общото мнение бе, че тотално се е изложила.

„Колкото е добра като певица, толкова и като водеща…Това момиче не разбра ли, че става само да го гледаме на снимка!“, „Хубава, хубава, ама за водеща не става.“, коментират потребители. Други смятат, че Николета стои твърде изкуствено на екрана. И не е успяла да изрази никаква емоция.

Не бе подминат и факта, защо плеймейтката напусна формата. „Уж си тръгнала от шоуто, защото й липсвало семейството и защото не била търсела пари и слава... а в същото време станала водеща, дори не знам какъв е смисълът да е там.“, пишат потребители в мрежата. Зрителите са категорични, че плеймейтката може и да изглежда привлекателна пред камерите, но със сигурност не става за водеща.

Самата тя изглежда бе много надъхана да се докаже пред почитатлите си и да натрие носа на всичи, които не я харесват, като публикува следното съобщение във Фейсбук, ден преди старта на предаването с нея като водеща:

Малко преди ефира обаче, НиЛо реши да се ''подсигури'' за евентуален провал като публикува далеч по-скромното съобщение: