С настъпването на най-вълшебното време от годината – Коледа, Coca–Cola ще зарадва жителите и гостите на столицата със специална интерактивна 3D визуализация.

В продължение на две седмици - от 11 до 24 декември на пл. Княз Александър I Батенберг тези, които не вярват в чудеса и тези, които вярват ще могат да се насладят на уникалните коледни 3D графики, създадени с най-модерната съвременна техника.

Всеки гост на специалното откриване на 11 декември ще получи жетон за вълшебните вендинг машини на марката. Те ще дарят всички присъстващи с коледно настроение и много изненади. Събраните вълшебни емоции и вярата в коледното чудо на софиянци ще отключат магията на интерактивните 3D графики, благодарение на които фасадата на Националната художествена галерия ще оживее.

Тази година и някои от най-любимите български изпълнители са заедно за Коледа! Орлин Горанов, Поли Генова, Орлин Павлов, Богомил, Дивна и Lexus се събраха в едно студио, за да запишат тазгодишната коледна песен „Заедно с теб”. Шестимата напълно различни и уникални като звучене изпълнители, събраха в едно стил, вдъхновение и истинска коледна емоция. Така те успяха да създадат една изключителна песен, посветена на най-светлия празник, способна да докосне всяко сърце. Доброто настроение в студиото по време на записите, бе запечатано и във видеоклип от талантливия режисьор Евгени Тодоров.