След скандалът заформил се от любовния триъгълник Соня Немска-Славена-Денислав, Денислав и Славена побързаха да пуснат нови песни. 

Парчето на Денислав излезе на 10 септември в Интернет. Пред слушателите на радио “Сигнал плюс“, брадърът съобщи и името на песента  – “Дюнер кючек”.

Още от заглавието става ясно какво ще е съдържанието – звуково и текстово. Кръшните ритми са по вкуса на масовата публика и Денислав е сигурен, че с новия си сингъл ще има успех.

Само 2-3 часа след като песента бе качена в Интернет, Денислав позвъни в редакцията на Signal.bg и обясни, че парчето е разпространено в мрежата без негово знание. Шуменският мачо е ядосан не за друго, а че хората ще си кажат, че е използвал случая да си направи пиар. 

Денислав се чуди кой от малцината, които имат новото му парче, го е качил в нета и търси начин да разплете интригата...

Чуйте парчето на Денислав:

Другата участничка в скандала - Славена, също побърза и пусна видеото си към песента “Черен гарван”. То е по музика на Кирякос Пападопулос, аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Герго Милов.

По планове на Славена с видеоклипа на “Черен гарван” завършва работата по клипиране на песните от албума ú “Отблизо”. Певицата ще се съсредоточи в направата на нови парчета. Ето какво сподели тя неотдавна за Signal.bg:

“Вече са в проект всички нови неща, които сме замислили с моите продуценти. Хората ще видят една нова Славена. Много интересни и пак много провокативни неща сме замислили. Работим по две авторски песни, но са още съвсем в зародиш, затова няма да се ангажирам да казвам имената на композиторите, но са много различни, много модерни, звученето е на друго ниво, надявам се на хората да им хареса. И двете песни, по които работя са на двама български композитори, доказани имена”.

Вижте видеото:

Чудим се само, какво чака Соня Немска?