Слуховете за война между две от най-популярните диетоложки у нас – Енджи Касабие и д-р Людмила Емилова, не са верни.

Това обясни самата Касабие в предаването „Горещо” по Нова телевизия. „Аз я признавам като специалист, който е достигнал до хората”, каза тя и добави, че просто методите на двете са много различни, пише ''Блиц''.

Диетоложката на звездите се оплака, че покрай работата й с холивудски знаменитости плъзнали слухове, че е имала връзки с тях. Така я спрягали за любовница на Силвестър Сталоун, Джейсън Стехтъм, Мел Гибсън и др., и то все когато те пристигали у нас за снимки.

Освен да се грижи за храната на завздите, тя им помагала и за много други неща. Касабие не само, че завела Силвестър Сталоун на зъболекар, но помогнала и на Джейсън Стейтъм да си намери лекар.

Като ученичка Енджи винаги искала да е в шоубизнеса. Затова в училище взела две години за една, за да може да замине за САЩ и да учи за актриса. Баща й, обаче, я посъветвал да си хване един сигурен занаят, защото актьорството не е много надеждно.

„Исках да стана пластичен хирург, но като разбрах колко години трябва да се учи, се отказах”, сподели тя.

По-късно станала диетоложка и пак успяла да се „омеша” със звездите. И то до такава степен, че Силвестър Сталоун й гостувал на рождения й ден.