Със сигурност е имало изобилие от ордьоври и ядки на двата обяда, на които Виктория Бекъм трябваше да присъства.

Но съдейки по кльощавото й тяло, може да се предположи, че предимно си е играла с храната в чинията, пише "Дейли Мейл".

Виктория демонстрира измършавяла фигура когато посети Gordon Ramsey’s Claridge’s , след като представи нови модни дизайни на официален обяд в Лондон.

Носейки рокля в мандаринен цвят, майката на 3 деца изглеждаше по-слаба от обикновено, за което може би допринесе косата й, вързана на стегната конска опашка, както и чифтът огромни слънчеви очила.

След като показа колекцията си от чанти, рокли и слънчеви очила за пролет/лято 2011 в ресторант Claridge’s, тя се запъти към друго събитие в хотел „ИнтерКонтинентал”.



*Плашещо слаба: Модната дизайнерка носеше рокля в мандаринен цвят, но стегната й опашка и големите слънчеви очила само допринесоха към това да изглежда по-слаба



*Бекъм напуска Ramsay’s Claridge (Л) и се насочва към конференцията "International Herald Tribune Heritage Luxury" в хотел „ИнтерКонтинентал” (Д)

Тя посети хотела, за да отговаря на въпроси в първия ден на конференцията.

След това имаше още един обяд с приятелката си Тана Рамзи и сестра й Луис Флуд в ресторант Gordon's Maze.

Тана се нуждаеше от малко морална подкрепа тъй като попадна в центъра на кавгата между съпругът й Гордън и родителите й Крис и Грета Хътчинсън.

Гордън написа отворено писмо до Грета във вестник Evening Star, молейки я да не допуска проблемите с Крис да повлияят на отношенията й с Тана и четирите им деца.



*Среща на вечеря: Виктория отиде по-късно на вечеря с приятелката си Тана Рамзи



*По-малката сестра на Виктория, Луис Флуд, доведе новороденото си бебе на вечерята

Хилъри Алекзандър, модният критик на вестник Дейли Телеграф, която беше по-рано на обяд с Виктория в ресторант Clardige’s, написа в блога си, че бившата спайска е била леко притеснена от сесията въпроси, на които трябва да отговаря.

Но тя се пошегува, че ако въпросите станат прекалено тежки Виктория винаги би могла да изпее някоя песен на Спайс Гърлс.

Пош се снима заедно с прочутия дизайнер Карл Лагерфелд на Heritage събитието, чиято цел е да събере хората, които се занимават с производство на модни и луксозни стоки, и да споделят опита си и мислите си относно бъдещето на модата и дизайна.



*Моден приятел: Карл Лагерфелд се присъедини към Виктория на втория официален обяд, на който тя беше говорител (Снимка: Getty Images/ Guliver)

36-годишната Вики сподели в интервю, че обича да излиза със съпруга си Дейвид всяка сряда вечер, за да поддържат страстта във връзката си.

Те са женени от 11 години и наскоро трябваше да се справят със слуховете за предполагаеми изневери.

Виктория обаче настоява, че връзката й със съпруга й е все още силна, благодарение на ежеседмичните им „вечери навън”.

Тя казва, че е била разтърсена от непрекъснатите слухове за изневерите на бившия капитан на Англия, но обяви: „Ние сме сродни души.”



*Надникване: Редакторката на списание Grazia Джейн Бъртън, която беше в ресторант Claridge’s, пусна в Twitter снимки на чанти от колекцията пролет/лято 2011 на Виктория Бекъм