Бившият селекционер на националния ни отбор по футбол Христо Стоичков винаги е твърдял, че има здрав брак зад гърба си, но отдавна за никого не е тайна, че обича да кръшка на жена си Мариана.

Не са една и две популярните дами от родния шоуелит, спрягани за любовници на Модерния ляв, пише blitz.bg.

Последните две известни красавици, замесени в афери с Камата, бяха фолкдивата Преслава и футболната съпруга Асдис Ран. Така че слуховете, които от време на време се пускат по негов адрес, че се развежда с Мариана, явно не са съвсем безпочвени.

Неотдавна даже се заговори, че още през 2009 г. той и жена му са разделени и не живеят заедно. Всеки от тях си имал самостоятелен живот, а вероятно и нова връзка. Камата дори поискал официално да сложат край на 25-годишната си връзка.

Всички веднага се запитаха коя е тайнствената дама, заради която се развежда. Едва сега разбираме, че точно по това време Камата е бил хлътнал по една от най-желаните жени в Мексико – моделката Селия Лора.

С голямо закъснение научаваме също, че двамата са се срещали многократно по време на световното първенство в ЮАР миналото лято.

На Мондиала Камата се вживя в ролята си на телевизионен коментатор.

Първата му среща със Селия била в студиото на мексиканската телевизия, която била наела Камата. Селия Лара пък имала участие в същото предаване като най-сексапилната футболна фенка на "Сомбрерата".

Предизвикателната брюнетка е новото лице на мексиканския „Плейбой”. Освен да се снима за еротични издания, тя признава, че е луда по секса и футбола.

Оттам идвал и интересът й към футболистите на средна възраст. „Харесвам улегнали мъже – на около 45-50 години, като Христо Стоичков”, признава Селия.

Други големи страсти на моделката са татуировките, моторите и рокендрола. По тялото си красавицата има 19 татуса, като на някои от тях са изписани цели абзаци от мъдрости на древните ацтеки.

Наскоро Селия Лора реши да изпробва таланта си на певица и актриса. Вместо това обаче тя се забърка в поредния скандал, блъскайки с колата си пешеходец. Послe се оказа, че е била пияна. Лора развива още по-високи скорости, когато яхне мотора си.

"Няма нищо по-готино от това да препускаш с мотора и да слушаш яка музика. А после, когато се прибереш, да си вземеш един топъл душ с любимия човек...", разкрива сексбомбата.

Вижте фотогалерия:

Селия Лора в Playboy, Мексико, октоври 2011