В новия брой на “Автограф” гостува Татяна.

Певицата разказва за новата си песен със заглавие “Малко коте”, която предизвика разнополюсни мнения и голям бум от коментари.

“Аз съм удовлетворена, защото направих нещо, което ми харесва и като музика, и като текст. Съумяхме заедно с екипа ми да подберем точно такава песен, която да носи купонджийския заряд за лятото. Затова реших да е много динамична, танцувална, да има много енергия в нея и в същото време текстът да е леко закачлив, а на моменти хаплив”, казва Татяна.

Чрез видеото на песента и с участието на интересния персонаж Наско, Татяна споделя, че е искала да покаже, че не всичко е пари на този свят, че не дели хората на бедни и богати или по цвят на кожата.



“Всички сме хора на този свят и чрез Наско аз показвам, че и бедните, и богатите можем да се забавляваме от сърце, както трябва. Появата на Наско разбуни различни коментари относно проекта. Разбира се, винаги ще има такива, които ще харесат дадена песен, ще има такива, които няма да я харесат. За мен по-важното е каква е оценката на по-голямата част от хората и тяхната реакция, когато я слушат. Това е първата ми песен, на която, когато я представих за първи път на участие, хората вече пееха припева”, разказва певицата.

Различните коментари, които се появиха относно проекта, не всички положителни, нападките от колеги от бранша относно видеото и текста, не могат да огорчат Татяна. Защото тя знае, че само реакцията на публката в дискотеките е най-голямият показател дали песента е харесвана, дали ще стане хит и дали тя самата си е свършила добре работата.



“Аз съм над тези неща. Не от вчера съм в този бизнес и никога не съм влизала в интриги и конфронтации с колеги. И мисля, че не е правилно да изказваш някакво твърдо мнение за някого или да го съдиш. Мен може да ме съди само Господ за това какво правя, как живея и какъв пример съм в семейството ми и за феновете ми. Не мисля, че някой трябва да си казва мнението, без да му е искано. Някои колеги дори се опитват да дават съвети какви песни трябва да се правят, как да се правят, как да живеем. Ама чакайте бе, хора! Всички сме свободни. Всеки трябва да живее и да прави това, което му харесва и както му харесва. Нашите фенове са критерия и те са тези, които дават точната преценка за всеки изпълнител. За мен най-голямата оценка е в клуба”, казва още Татяна в “Автограф”.