Овен- Денят ще премине напълно сносно въпреки някои неприятни моменти. Могат да се очакват изненади и непредвидени ситуации от всякакъв род. Бъдете достатъчно внимателни с любимия си човек.

Телец- Днес притегляте всичко положително към себе си, включително и вниманието на противоположния пол. Разделете цялата работа на малки задачи и започнете да ги изпълнявате една по една.

Близнаци- Пред вас ще се разкрие много добър шанс. Направете нещо по външния си облик. Ще трябва да оказвате подкрепа на приятели или роднини, които имат проблеми и без ваша помощ трудно биха се справили.

Рак- Ще нарасне точката на напрежението при общуването ви с околните. Лесно ще възникват спорове около вас. Избягвайте да вземате прибързани решения. Обмисляйте старателно действията си.

Лъв- Регулирайте малко потока от информация, отсейте ненужното и продължете действията си избирателно. В определена област ви се дава обновление. Привечер има вероятност за радостна среща.

Дева- Постарайте се да укрепите отношенията с близките си и обърнете повече внимание на домашните дела. Не проявявайте открито своите чувства. Бъдете достатъчно мъдри и проявявайте повече търпимост.

Везни- Можете да се справите с повечето проблеми без особени усилия. Ако имате интересни предложения и идеи, направете всичко възможно да ги реализирате. Не се отказвайте просто така.

Скорпион- Денят ще бъде украсен с всички оттенъци на емоционалните пропадания и чувствени преживявания. Твърде е възможно да получите поддръжката на роднини или други близки приятели.

Стрелец- Увеличава се вашето обаяние и влияние върху околните. Може да срещнете и недоброжелателно отношение към себе си. Влюбените ще изживеят съвместно приятни моменти, ако успеят да преодолеят напрежението.

Козирог- Днес не бива да предприемате необратими действия. Особено това касае паричните ви дела. Помъчете се да трансформирате лошото си настроение в положителни мисли и повече оптимизъм.

Водолей- Благоприятен ден за общуване и контакти. Вашите съвети ще бъдат търсени и предпочитани, затова бъдете по-отговорни. Имате изостанала работа, на която трябва да обърнете повече внимание.

Риби- Днес вашата емоционалност и избухливост могат да ви създадат проблеми в общуването и най- вече с партньора ви. Денят предразполага към спорове и неразбирателства. Пазете се от грешки.