Овен - В този ден ще бъдат застъпени повече професионалните ви интереси, отколкото личните ви дела. Животът ви би могъл да се измени към по-добро. Възможно е да получите интересно предложение.

Телец - Ще бъдете заети с мисълта как да повишите своето благосъстояние. Този ден няма да бъде лесен за вас. Ще имате професионални проблеми, макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви е с тенденция към намаляване.

Близнаци - Периодът на енергична дейност ще се сменя с упадък в настроението. Намирате се във властта на силни чувства. Бъдете по-сдържани, за да не се отрази вашето неудовлетворение върху околните.

Рак - Днес ще се отличавате от една страна с повишена емоционалност и ранимост, затова е по-добре да останете в уединение, докато се успокоите и отпуснете. От друга страна сте доста енергични, така че бихте могли да постигнете много.

Лъв - Денят е сложен, но вашата активност и решителност ще помогнат на другите да се справят без труд с всички задачи и да постигнат целите си. Днес може да се заемете с уреждане на семейните въпроси.

Дева - Ще бъдете погълнати изцяло с личните си дела. Пазете се от неочаквани изненади. За вас сега не е безопасен периода. Бъдете внимателни с огън, при работа с остри предмети и не започвайте спорове с околните.

Везни - Везните ще търсят интересен събеседник, тъй като самотата започва да ги угнетява и тревожи. Днес повече ще губите, отколкото да намирате. Възможно е да преминете през някои разочарования.

Скорпион - Днес останете в сянка. Вашата оригиналност и ярка индивидуалност ще привличат към вас хора, с които не би трябвало да си имате работа. Важно да бъдете предпазливи, иначе могат да ви последват проблеми.

Стрелец - Предпочитате да страните всички и да подредите своите мисли и впечатления. Оригиналните ви идеи обаче ще бъдат добре приети от околните и никак няма да бъде трудно да привлечете на своя страна влиятелни хора.

Козирог - Може да имате успехи, но денят няма да е лесен. Бъдете готови на всякакви рискове и нестандартни постъпки. Вашата целеустременост и упоритост граничат с големия ви инат, но именно затова ще успеете.

Водолей - Трудно ще им е на околните да са край вас. Вашите действия няма да се отличават с особена ефективност, затова наистина имате повод да бъдете раздразнителни, но не си го изкарвайте на другите.

Риби - Днес имате висок творчески потенциал. Ще намерите неочаквано приложение на богата си фантазия. Ще бъдете заети повече с личните си дела или проблеми с децата. Ако имате намерение да се намесвате в чужди дела, бъдете деликатни.