Овен- Днес ще бъдете предприемчиви и активни. Този ден ви носи добри възможности, необходимо е само да успеете да ги откриете. Добър момент за решаване на настоящите проблеми и обсъждане на семейни планове.

Телец- Днес сте вдъхновени към творчески труд. Лесно ще преобразувате негативните моменти в положителни. Позволени са умерените рискове и финансовите операции. Нови делови перспективи могат да се разкрият пред вас.

Близнаци- През днешния ден по-малко давайте съвети на другите, особено ако не са ви поискани такива. Оставете всеки сам да се оправя със своите си проблеми, а вие гледайте своите. Повече енергетични ще бъдат сутрешните и вечерните часове на деня.

Рак- Умереността трябва да се превърне в девиз за вас през днешния ден. Постарайте се да не се поддавате на изкушения и съблазни. В общуването лесно ще предразполагате хората към себе си.

Лъв- Ако сте открити към всичко ново - това е вашият ден. Готови сте да експериментирате, но нека благоразумието да не ви напуска. Запретнете ръкави и търсете изход от създадените ситуации.

Дева- Починете си от активната дейност и се отдайте на анализа на събитията. Ако оцените правилно собствените си успехи и неудачи в последно време, то не е изключено да промените отношението си към тях.

Везни- Денят е добър, както за умствена, така и за физическа работа. Благоприятно за развлечения и активен отдих. Вие излъчвате хармония. Любовните отношения зависят изцяло от душевното ви равновесие.

Скорпион- Благоприятен ден за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите само върху едно нещо и то по-продължително време. Ще ви трябва въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

Стрелец- Днешният ден може да ви донесе чувство на свобода и независимост. В края на краищата всичко зависи от самите вас и вашето настроение. Управлявайте емоциите си. Заемете се със себе си - постарайте се да изглеждате великолепно.

Козирог- Денят е благоприятен за общуване и предвещава успех в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че сте по-лесно раздразнителни. Ще се наложи да промените маниерите си на действие, за да успеете в нещо.

Водолей- Денят може за вас да се окаже доста забавен и интересен, с привкус на радост от удържаните победи в която и да е сфера. Интуицията ви е силна и благодарение на това бързо ще вземате верните решения.

Риби- Удачно за семейните и любовните ви отношения. Разположението на планетите е благоприятно за тази цел. Не мързелувайте и не бъдете безразлични към това, което става около вас.