Вече не страдам за минала любов и няма жена до мен! Пея си и обичта на хората в момента ми е най-важна!

Това сподели дни преди концерта си в зала 1 на НДК трубадурът на МВР Веселин Маринов по повод слухът, че на в живота му се е появила нова жена.

"Когато любовта ме напусне спирам да пея, затварям се. Времето обаче лекува и ето днес продължавам напред с коледния си концерт на 3 декември - "Носталгия", обясни 52-годишният изпълнител пред bgdnes.bg

Типичният представител на капитализма, който се труди от сутрин до мрак обясни, че е горд от фактът, че вече знае как най-ефективно да разпределя доходите си, след като преди година взе диплома от УНСС по финансов мениджмънт.

"Не е лесно, но обичам да отговарям за всичко в живота си. Вече мога да стана и социолог. Всяка година обикалям 74 града на България само с 15 човека и четири коли. Със сигурност познавам обстановката у нас доста по-добре от много други", категоричен е популярният ни изпълнител.

Освен, че се оправя с всичко сам, Маринов е абсолютен индивидуалист и не смята, че трябва да прави дуети в албумите си.

"Имам само един такъв. С Весела Лечева бяхме на една Нова година, но това е", обяснява Маринов. Изпълнителят на "Горчиво вино" не страда, че не е всеобщ любимец и не го занимават групите в интернет, които искат да спре да пее.

"Ако всички ме обичаха, нямаше да пеят фолкпевците", шегува се един от най-популярните бг естрададжии Веско Маринов.