Черил Коул никога не е криела любовта си към татусите и както вече писахме, певицата си направи още едно допълнение към растящата колекция от боди арт.

Черил беше забелязана с нова татуировка на кръста, когато пристигна във „Fountain Studios” за шоуто на талантите в северен Лондон, пише "Дейли мейл".

Въпреки че се беше закрила с широк пуловер, панталони и ботуши, татуса й се показа на излизане от колата и когато си вдигна ръцете в студиото.

Вероятно е, този последен боди арт да е част от същия татус, който Черил има на лявата горна част на бедрото - видяхме го миналия месец когато тя откри откриването на своята восъчна фигура в Мадам Тюсо в Лондон. Двете татуировки си приличат - те са нещо като връхчета на пълзящо растение.



*Нов татус: Татуировката на Черил Коул беше забелязана, докато тя излизаше от колата, за да влезе в „Fountain Studios” в лондонското предградие Уембли

*Новото допълнение е под стар татус на голяма пеперуда

Говорител на звездата потвърди за MailOnline по това време, че тя се е сдобила с нов татус, но отказа да даде повече информация за какво точно представлява и къде си го е направила.



*Ново допълнение: Последният татус на Черил е под този на пеперуда, който звездата има по-горе на гърба



*Фен на татуси: Черил показа новата си татуировка, докато беше в студиото на „X Factor” днес, но успява да скрие останалите през повечето време под дизайнерски рокли

Доколкото е известно, тя има пет други татуировки - тази на ръката й, която бива копирана от много, бодлива тел около дясната горна част на бедрото, голяма пеперуда на гърба, както и една на лявата страна на дупето й, а и 'Mrs C' на тила, която се говори, че иска да премахне.

Бодливата тел на бедрото на Черил се появи за първи път, когато тя започна да излиза с бившия й съпруг – футболиста Ашли Коул, последвана от племенен знак, който украсява дясната й ръка отстрани.



*Само ме виж: Черил Коул беше забелязана с нов татус на левия крак, по време на отриването на восъчната й фигура в Мадам Тюсо



*Същият татус? Новата й татуировка на долната част на гърба (в ляво) има много прилики с другата, която разкри през октомври 

Когато звездата се ожени за футболиста на Челси и смени името си от Туиди на Коул (Cole), тя бързо се възползва от възможността да изрисува новата си фамилия на тила си - „Mrs C”. Въпреки раздялата с Ашли, Черил е решила да запази татуировката.

След това последва татуировката, която е на кръста й, която отново наподобява племенен знак, но певицата отказва да каже какво е значението й.

По време на изпълнение на сцената миналата година, тя шокира феновете си с друга татуировка, точно под задника, която беше запазила в тайна.

А миналия месец, подобната на пълзящо растение татуировка се появи на бедрото й, по време на откриването на восъчната й фигура.



*Доволна от татусите: "Трайбъл" татуса на ръката на Черил е добре известен (Л), и
"Mrs C" на тила й (Д)



*Тя също има голяма пеперуда на кръста и бодлива тел на дясната горна част на бедрото…

*Малко неприлично… както и една на лявата страна на дупето й