Мистериозната жена, заради която Христо Живков категорично отказваше да участва в мисията „Индийски сериал” във „ВИП Брадър”, най-после бе разкрита.

Tя се оказа българка, при това доста успешна, научи HotArena.

От около година и половина Христо има връзка с Ружа Колева, която е единствената нашенка, получавала световната награда за телевизия „Еми”.

Чаровната брюнетка е от София, но от близо 20 години работи в чужбина. В Америка е на върха на кариерата си, а филмът „Трио Белвил”, на който е била аниматорка – е имал номинация за „Оскар”.

Христо и Ружа се стараят да държат в тайна връзката си. Истината е, че отношенията им са особено крехки, не само заради разстоянията, които ги делят. Срещат се 2-3 пъти годишно и общо прекарват заедно 3-4 месеца.

След падението на Живков в клозета на „ВИП Брадър”, половинката му е в шок и е категорична, че няма как да прости на половинката си и най-вероятно двамата ще се разделят.

Ружа изобщо не искала Христо да участва във „ВИП Брадър”, защото съществува опасност да попадне в капан, но той бил уверен в себе си. Подлъгали го приятели от България.



В Америка най-добрата приятелка на Колева е продуцентката Калина Рахал. Съпругата на Башар Рахал дори придружи Ружа на „Еми” церемонията.