Яница е много щастлива от добрия прием на най-новата й песен “Всичко чуждо пожелаваш”.

“Хората се впечатлиха, защото не очакваха такъв проект от мен. Получих много хубави отзиви, за което много се радвам” - споделя певицата в ефира на телевизия “Планета”, пише signal.bg.

С този проект изпълнителката е искала да покаже един друг образ - по-провокативна, по-дръзка и смела. Тя е много благодарна на своята приятелка и екранна партньорка Моника Валериева, която е успяла да извади на показ точно тези качества от нея, които до момента публиката не е виждала.

“Идеята на този проект беше да избягам от това, което винаги съм била и съм показвала, защото хората искат да ни видят в различни образи, по по-различен начин. Искам да съм различна, защото съм изпълнител, артист и трябва да се показвам в различна светлина, да влизам във всякакви роли” - не крие певицата.

Яница споделя още, че смята и занапред да следва тази линия. “Всичко, което правя, го правя за хората, които ме харесват и слушат, за моите почитатели, за да видят и една друга част от мен. В момента съм доста амбицирана и работя усилено” - признава още певицата.