Плеймейтката Златка Димитрова беше строго критикувана от нейни фенове, които наскоро й зададоха въпрос какво точно работи.

Въпреки очакванията на всички да чуят отговор от Димитрова, такъв не се появи, но за сметка на това , Златка реши да покаже „как и къде печели хляба си“.

Повод за критика стана публикация на знойната красавица, където тя споменава, че е много уморена и иска да си почива. Доста почитатели я попитаха какво точно работи и я злепоставиха на стената й във Фейсбук.

Плеймейтката даде отговор на всички любопитни, като публикува къде ходи на „работа“, пишат от kliuki.bg

Cacao Beach е мястото, където Златка Блек привлича погледи, и с това си изкарва прехраната. Освен, че брюнетката показва завиден сексапиил , позира все едно е на професионална фотосесия.

„Определено морето й се отразява отлично, щом има финанси за скъпите курорти , хотели и басейни!“ – писаха на стената й в социалната мрежа.

Коментарите на възмутените изобщо не правят впечатление на Мис Блек, тъй като изглежда е доста заета с „ангажиментите „ си по плажа.

След скандала , в който се разпространи снимка на Златка в американски п*рно сайт , стана ясно, че нашата Плеймейтка заработва и зад граница.

„Евала на таланта й“ – каза мъж от феновете на брюнетката, след като натисна бутона „харесвам“във Фейсбука на Злати.