Черната Златка се изложи брутално! Папараците на "България Днес" изловиха силиконката да повръща по софийските градинки.

Меко казано, недопустимо и срамно деяние за една млада дама, за каквато се има Златка Димитрова.

Плеймейтката бе излязла на кафе с любимия си Мирослав. Между другото той е женен, но игнорира съпругата си и хвърчи из небесата с наложницата, пише bgdnes.bg. За да не му е скучно, онзи ден Миро си бе взел приятелче с него. Тъй като бе 2 часа на обяд, мъжете огладняха и си поръчаха по една пица.

А тъй като Златка иска да е болно слаба и се побърква от мисълта за подкожни мазнини, реши да не яде нищо. За сметка на това пийна уиски без лед. Нито любовникът й, нито спътникът му удостояваха с особено внимание бургазлийката. Предпочитаха да дискутират футболни теми.

Миро, аверът му и Златка отидоха на ресторант

Игнорираната ревла от "Биг брадър" се посвети на мобилния си телефон. Всъщност тя има два. Извади ги и с по един във всяка ръка се забавляваше като за последно. Не е лесно да се разпознае радостта върху лицето на Злати - от толкова ботокс мимиките й вече липсват. Въпреки това тя се постара и накрая докара физиономии, които биха зарадвали всяко дете между две и шест години. Въпреки физиономиите обаче мацката пак не успя да предизвика интереса на мъжете на масата. Затова си пийна.

*Златка не си играе - лющи уиски след уиски

*Златка бърчи нос...

След първото уиски Златка си поръча още едно. Поизнервена от липсата на внимание, плеймейтката, освен че си пийваше, не спираше и да си гризе ноктите - кофти навик, най-малкото нехигиеничен. Да не говорим за това как изглежда отстрани.

... и си хапва вкусни нокти

Миро и Златка отидоха до тоалетната, но поотделно и на различни места. Първи бе жененият бизнесмен, който се направи на културен и реши да ползва WC-то на заведението, където бяха седнали. А Злати отиде в природата...

*Миро предпочита минерална вода

Тя изчака Миро да се върне на масата, погледна го палаво и стана от стола си. С бодра крачка излезе от двора на ресторанта и се запъти към най-близката градинка. Докато ходеше, започна да й става лошо - подпря ръка на кръста, взе да си криви устата.

*Започва се

*"Оле, майко, бързо!"

*Златка събира нещо в устата си

Стигна до една позанемарена тревна площ, наведе се и се изповръща. Посред бял ден! Тя - Златка Димитрова, която си умира да си пуска снимки, на които е "изпъната като пила" - сиреч в скъпи дрехи, в скъпи коли, със скъп грим и прически.

и изригна...

Какъв пример дава за младите с тези си физиологични прояви на простотия? За това трябва да се замисли г-жа Димитрова, преди да пие по обяд и после да ходи да повръща по градинките. Не е лесно човек да е известен. Не може дори да си сръбне спокойно като хората, без веднага да му налетят. Но славата иска жертви. И добро възпитание.

Снимки: България Днес