search icon

Top stories

Ивана съди кръчмар

Фолкпевицата Ивана започва дело за измама срещу собственика на плевенската дискотека "Анаконда"...

Фолкпевицата Ивана започва дело за измама срещу собственика на плевенската дискотека "Анаконда" Стоян Томов, обяви адвокатът й Вангел Колев.

Бизнесменът излъгал феновете, дошли в заведението му в петък срещу събота заради рецитала й там, че е катастрофирала и няма да пее. Пайнерката го информирала шест часа по-рано, че отказва участието заради здравословен проблем, но кръчмарят събирал входна такса от посетителите до 3 ч. през нощта.

Едва тогава на видеостените в клуба са излезли съобщения с новината за катастрофата. Пишело още, че вследствие на злополуката изпълнителката е на системи в болница. Почитатели на звездата са заснели информациите от екраните на клипове с мобилните си телефони. Спотовете бяха качени в сайта за видеообмен vbox7.com, но часове по-късно мистериозно изчезнаха. Стоян Томов посочвал издателите на певицата от "Пайнер" като източник на информацията и музикалната компания се извинявала на присъстващите. От димитровградската фирма отрекоха да знаят за катастрофа с Ивана и да са казвали на някого за това на 2 октомври през нощта.

"Бясна съм, не съм на себе си от яд! Това е абсолютното безумие на българина новобогаташ - опитва се с цената на всичко да направи пари на гърба на някой друг. Наистина ми писна вече. На кого пречим, че искат да сме катастрофирали? В 21,30 ч. се чухме с него, казах му, че няма да мога да отида. Бях доста груба с него, но не може да си прави имидж на мой гръб. Този път няма да оставя нещата така", заяви изпълнителката на хита "Шампанско и сълзи" по радио "Сигнал плюс" вчера.

Настинка и неразположение не позволиха на Ивана да напусне дома си в Пловдив. Заради високата температура тя предпочела да откаже участието, вместо да прибере високия хонорар.

Свързани новини