search icon

Top stories

Шансовете на Денди да оживее-минимални

Приет е с жестоки рани по главата, следователи не могат да го разпитат

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в сериозна опасност за живота си. „Приет е в четвъртък с тежка черпно-мозъчна травма”, каза за Нова телевизия Антон Луков, говорител на болница "Св. Анна", където е настанен участника в „Биг Брадър“. Денди е приведен в медикаментозна кома.„За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата”, казаха още от болницата. На практика следователите не са имали възможност да разговарят с него, за да разберат подробности за опита му за убийство.

Hotnews.bg припомня, че Денди бе открит в безпомощно състояние след дълги мъчения в дома си на централна столична улица. По непотвърдена информация, негов любовник го е инквизирал, за да му прехвърли имоти и пари. Говорителят на болницата подчерта, че не се търси кръв за Денди, тъй като този род операции не изискват големи количества, а и болницата разполага с достатъчно запаси. Неврохирурзите са положили много усилия, но Денди има множество наранявания по главата. Денди живее в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали, пише „Телеграф“.

Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция.та, а някъде навън. Една от версиите на разследващите е, че е възможно и въпросният приятел на Денди да е излъгал. Иззети са камерите в района на апартамента. По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала свада с негов познат, който го е ударил в главата. С последни сили светският лъв е успял да стигне жилището си, където се е заключил, а след това е припаднал.

снимка:Булфото

Свързани новини