search icon

Звездите

Дебора отказа сватба

инстаграм

Фолкаджийката свали 25 килограма след бременността

Фолкаджийката Дебора не иска да се види булка, въпреки че преди месеци роди бебе на приятеля си, които живее в Германия. „За мен подписът не е от значение. Ако отношенията си вървят, те ще си вървят и без брак и сватба. Пък, не дай си боже, да се разделим, кой иска разправии с адвокати”, обяснява тя пред „България днес”.

Бившата брадърка е категорична, че раждането на Самуил я е променило много, като е станала по-отговорна и организирана. Не харесва обаче Германия, където приятелят й върти бизнес и затова предпочита да си гледа детето у нас с помощта на майка си.
„Свикнала съм тук, където са семейството и приятелите ми. Там ми е чуждо, терсене ми е, не говоря езика. За месец бих отишла, но не и за постоянно. Засега нещата си остават така. Той вече по-често си идва в България и остава за по-дълго. Откакто съм родила, е до мен".

През бременността качила 30 килограма, защото хапвала пържено и мазно без ограничения. Днес е свалила 25, но последните пет се оказали проблем. Не мисли за второ дете веднага и планира да се върне на сцената през есента: „Решила съм тази година, вероятно септември, да се върна на сцената, но засега напълно съм се отдала на детето. Още ми е мило и не мога да се откъсна от него. В главата са ми само бебешки теми, въобще не съм мислила за музика, дори не съм слушала музика. Но е факт, че сцената и феновете ми липсват, както и да правя песни”.

Свързани новини