search icon

Top stories

Съсед наводни Галин

фейсбук

Певецът си изправял преграда на носа преди две години

Певецът Галин призна пред списание LOVE style, че съсед му наводнил апартамента, който си купи неотдавна в София. „Много добре се чувствам в новото жилище, въпреки че един съсед реши да прави ремонт и ми наводни кухнята. Това е неприятно, но той ще си поеме разходите, за да оправи нещата. Иначе се чувствам добре. И в личен план също. Аз като цяло съм човек, който иска и още, и още. Като че ли съм малко ненаситен. Все искам нови изживявания.

Младо момче съм и няма нищо по-нормално от това да имам отношения. Не казвам дали съм във връзка, или не, защото виждам колеги, които правят личния си живот достояние на медиите и после не им вървят нещата. Това, което мога да кажа, е, че съм изключително щастлив в личен план”, разкрива Галин пред LOVE style.
Преди време певецът беше потвърдил информацията, че баща му е имал любовна авантюра със сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Явно това е останало в миналото, защото сега родителите му са в прекрасни отношения. „Тази история е забравена. Майка ми и баща ми са щастливи заедно. Дори сега са на гости при сестра ми в Германия. Ходят и на почивки по света. Старая се да им осигуря възможност да попътуват до различни страни”, споделя още Галин.


Той не крие, че има леки естетични корекции по себе си. Изправял си е носна преграда на носа преди две години, за да може да диша по-добре.

Свързани новини