search icon

Любопитно

Удари дъното!Криско си търси публика за Слави

Фейсбук

Музикантът празнува рожден ден на работа

Криско празнува рождения си ден на работа. Рапърът става на 30 години, но ще има участие в пловдивски клуб, а утре купонът ще продължи в Габрово, където е израснал. Роден е в София, но учи в известната Априловска гимназия в Габрово, откъдето са корените му.

Любовта му към музиката никак не е случайна, защото той израства в семейство на музиканти. Криско започва да се занимава активно с музика през 2005 година, като има своя собствена група. Тогава той прави и първите си стъпки като текстописец. Занимава се с музика още като малък, като взима участие в популярно предаване за млади таланти. В началото на своята кариера работи и като тонрежисьор в радио.
В своята кариера Криско работи с много от най-популярните родни изпълнители като Слави Трифонов, Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей, Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна и други. В четвъртък той е записал и участието си като водещ в „Шоуто на Слави”, което ще се излъчи днес. Освен като половинка на Слави, Криско се изявява и като организатор на предаването, защото търси публика.

С пост в социалните мрежи той покани феновете си да дойдат на записа на предаването. Очевидно е, че щом се е стигнало до там лично Криско да си търси зрители, експериментът му с Шоуто е доста неуспешен.

Свързани новини