search icon

Интимно

Лудия репортер с ново гадже

Драмите около Петканов тръгнаха след неговото брутално разнищване на живота на бившата му

Близо година месеца след чутовните панаири, които вдигна около бившата си приятелка, Лудия репортер на Милен Цветков пак е в любовен сюжет.

Този път обаче той може да е с хубав край, защото шоуменът е щастливо обвързан. Новата му половинка не е плеймейтка, както се опитаха да го уловят клюкари, но също е изключително привлекателна.

Драмите около Петканов тръгнаха след неговото брутално разнищване на живота на бившата му приятелка Александра Богданска. Красавицата се заби с италиански милионер, докато още беше в прегръдките на репортера, и така му сложи доста големи рога. С това предизвика злобата му и хиляди избълвани обвинения и обиди, които и до днес трудно преглъща. За това пък в скоро време ще стане съпруга на италианския си любим, с когото остана след жестоките атаки по реномето си на добро момиче. Нещата явно се нареждат и за Даниел, който също е намерил човек, с когото да споделя леглото си.

От март Даниел се е загаджил сериозно и поне за сега е решил да даде шанс на новите си отношения. В профила му в интернет не се появява новата му любима, но той успешно загатва за нея, с малки шеги, които двамата си правят. На една от снимките, които е пуснал, той е гушнал през кръста доста фина дама, която е облякла негова стара фланелка.

На нея е написано „Аз съм с тъпчото”, докато Дани е само по халат, който е разтворен на гърдите. На снимката пък се вижда, че не е изневерил на вкуса си и този път пак е избрал брюнетка, пише "Уикенд".

Свързани новини