search icon

Звездите

Фики се срещна с феновете си

Това е първият официален фен клуб на звездата на "Пайнер"

Сладкарница Storaro се оказа тясна да побере всички почитатели на Фики, които вчера бяха дошли специално, за да се видят със своя любимец, да си вземат автограф и да се снимат с него.

Това е първият официален фен клуб на звездата на "Пайнер" от началото на професионалната му кариера, която стартира преди три години.

„Исках дебютният ми албум да стане факт. Освен това сега е най-подходящият момент, около коледните празници, когато именно е времето за срещи с приятели и любими хора“ - коментира изпълнителят на „Is This Love“.

Албуми имаше за всички от сърце. Освен че обложката красеше тортата, с която Фики почерпи своите гости, той подари на всеки един от тях компилацията от три диска (две CD-та и едно DVD) и календар за Новата 2017 година. И не отказа да сложи подписа си навсякъде, където го помолиха, дори и по телата на почитателките си.

Купонът беше гарниран с голяма доза от хитовете на двукратния носител на приза „Певец на годината“ и караоке част, в която присъстващите го поздавиха със своите изпълнения на неговите песни.

Фики неведнъж е споделял в какво сплотено семейство е отраснал и това си пролича и този път. Родителите му – Човекът глас Тони Стораро и съпругата му Валя, също бяха в сладкарницата, за да споделят със сина си емоциите от този незабравим за него ден.

Свързани новини