search icon

Любопитно

Красиво тържество за внучката на Илиана Раева

Вчера за семейството на Илиана Раева бе двоен празник

Вчера за семейството на Илиана Раева бе двоен празник, научи HotArena.

Имен ден на Св.Сава празнуват дъщеря й Славея, както и баба й, на която е кръстена. Освен това, най-новото попълнение в звездното семейство - Илиана-Куини стана на 40 дни. По този повод бе организирана погача за малката принцеса.

Вероятно за никого не е изненада, че първата внучка на Илиана и Наско е едно наистина обгрижвано и направо глезено бебе. Заедно с любящата леля Славея, мама Виолета успя да организира чудно тържество. По традиция, на погачата присъстват само жени. Избрани орисници орисват бебето за бъдещи успехи.

За едно смени сигурно - баба Илиана Раева си е пожелала нейната внучка да наследи страстта й към художествената гимнастика, която така и не запали в двете си дъщери. Но най-важното е Илиана-Куини да е здрава. А приказното детство й е гарантирано.

Като един истински приказен свят се е провело тържеството. Разбира се, розовото е на власт, както и всички малки, сладки акценти, които правят първия празник на принцеса Илиана незабравим.



Родителите са се доверили на специална фирма, за да бъдат сигурни в перфектната организация и протичане на погачата. Леля Славея отново не пропусна да ни направи съпричастни към семейния празник в розово, пише kliuki.net.



Въпреки че първите 40 дни вече са минали, първата публична снимка на Илиана-Куини все още липсва.

"Вече можеш да погледнеш смело този прекрасен свят и да му се наслаждаваш всеки един миг, бебешонке наша", разчувства се Славея, а хората поискаха и те да се насладят на малката принцеса.

Свързани новини