search icon

Любопитно

Най-великият обрат в историята на „Аз обичам България”

Ще глътне ли вода този път Юлиян Константинов или Андрей Слабаков ще изплува за първи път?

Драматичен епизод на „Аз обичам България” обещава да остави зрителите на NOVA "без ума и дума" този петък от 20.00 ч.

Нахъсани за победа и заредени със страхотно настроение са новите четници на войводата Юлиян. В петък зад гърба му ще застанат - недостижимият връх на телевизионната кулинария шеф Манчев, взривоопасната смес от таланти, позитивизъм и очарование Милица Гладнишка и актьорът Димо Алексиев, благодарение на когото всички дами в страната въздишат по непокорния д-р Генадиев от успешния български сериал по NOVA "Откраднат живот".

Андрей се е приготвил за бой със звездна селекция в новия сезон на шоуто. За победата и за честта на своя капитан ще се бори великолепната акриса-символ за поколения български жени Марта Вачкова. Мъжко рамо ще удари легендарният майстор на хумора Димитър Туджаров-Шкумбата. Не само с красота, но и с ум, остър като бръснач, ще ни впечатли красивото лице на времето по NOVA Гергана Малкоданска.

Звездите ще се раздадат духом и тялом за своите капитани и ще превърнат петъчния епизод на шоуто във феноменално състезание, в което ще бъдем свидетели на обрати в резултата след всеки кръг, а отборите почти до финала ще се гонят само на 2 точки разлика.

Дори и "Рожденият ден" на шеф Манчев няма да се окаже решаващ за разплитането на интригата в резултата.

Затова истинският гвоздей в програмата ще бъде кръгът "Удави капитана", в който ще видим най-великия обрат в историята на шоуто от създаването му досега - зрители и участници ще тръпнат в напрежение до последната секунда, когато единият от капитаните ще бъде удавен.

Дали това ще бъде Андрей Слабаков, който изостава в капитанската битка по време на новия сезон, или този път Юлиян Константинов ще глътне вода и ще се прости с наградата в третия епизод на "Аз обичам България"? 

Свързани новини