search icon

Любопитно

Мамин Ники остана без пари

Доскорошният баровец вече няма кинти, за да си плати сметките по дискотеките

Ники Михайлов остана без пари. Доскорошният баровец вече няма кинти, за да си плати сметките по дискотеките.

Преди дни вратарят е посетил един от най-известните ни нови чалга клубове и се пазарил като циганин за сметката си от 360 лева, научи „Всеки ден". „Започна да спори със сервитьорката, че сметката му е надписана и не е изконсумирал всичко това. Беше много грозно как обвинява клетото момиче, че не е изпил всичко, което пишеше в касовия бон", издадоха очевидци.

Факт е, че за 360 лева Мамин Ники не може да си купи дори и една бутилка от най-скъпото вино в клуба, но на него му се видяла солена сметката. Ако преди години Михайлов лееше шампанско с кашони по чалготеките и правеше сметки от порядъка на 3-4 хиляди лева, днес няма и 100 лева в джоба си, одумват го столичните бръмчалки. Близки до футболиста с ирония разказват как е стигал дотам, че да проси джобни от татко си Боби Михайлов. „Ако спре да обикаля нощните клубове, хората ще се досетят, че е скъсал джоба и ще стане за резил. А Никито има голям комплекс на тази тема", обясняват запознати.



Затова вратаря бил принуден да проси непрестанно средства от старата Перука, с които да поддържа досегашния си стандарт на живот. Истината за малкото банкноти в портмонето му бързо се разчула из родните златотърсачки и те избягвали да се занимават с него и да отговарят на свалките му. „В момента му се връзват единствено сервитьорките! Всички други го избягват, а той е станал циция и не подарява дори и една роза на дамите, а какво остава за нещо повече", шушукат в хайлайфа.

През уикенда Ники затвърди слуха, че няма пари. Той прекара почивните дни по селски събори, вместо в лъскавите столични нощни клубове. Бившият на Алисия се появи на събор на град Годеч в компанията на Мистър България 2000 Сава Цеков. Ники щастливо позира пред маса, отрупана с лютеница, кебапчета, кюфтета и люти чушки в пластмасови чинийки, а зложелатели и Алисия не спират да ехидничат и да се заливат от смях. Бившата му била много щастлива, че Михайлов виси в Годеч, а тя обикаля света и тъне в лукс с гаджето си - милионерския син Жоро Бирмата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини