Според последната версия за разрива между Валери Божинов и Николета, главната виновница за предстоящия развод е Алисия.

Подобен слух гравитира в пространството от около месец, но до този момент не бяха събрани никакви доказателства.

Всичко започва още в края на месец май, когато Валери Божинов и Алисия се сдобряват след близо двегодишна война.

„Двамата не си говореха цели 2 години. Сега обаче се чуват през ден и се разбират отлично. Алисия е доволна, каза, че Божинов изведнъж е станал много мил с нея и се интересувал как е. Явно си е направил равносметка и е преценил отношението си към нея", разкри приятелка на фолк изпълнителката, пише ''Всеки ден''.

Явно рационалното мислене взема връх над обидите и двамата решават да затоплят отношенията си в името на малкия Валерко. Играчът започва да обръща все по–голямо внимание на първородния си син, използва всяка възможност да се види с него, купува му скъпи подаръци.

След позорните и скандални дела за попечителство и издръжка, Валери и Алисия заровиха томахавките, а център – нападателят дори започва да дава повече пари на своята бивша, отколкото са се разбрали в съда. Това естествено не се харесва на Николета, която започва да подозира, че става нещо страшно и откровено побеснява.

Николета превръща живота на Валери в същински ад, като всеки ден започва да му опява заради подновените отношения с Алисия. В един момент Божинов не издържа и след поредната кавга търси утеха в обятията на новата си любовница (чиято самоличност все още не е установена на 100%). От своя страна Николета изчезва при родителите си в пловдивско и не казва нито дума.

*Алисия и Валери

След като Алисия се скара с Ники Михайлов, сърцето ѝ само я накара да потърси помощ от единствения човек, на който може да има някакво доверие – бившият ѝ мъж Валери, пише skandalno.net. Както стана ясно, преди около седмица, двамата излязоха на тайна вечеря в луксозен рибен ресторант, в една от затворените за простосмъртни ВИП зали на заведението, а сега пък бяха заснети да излизат заедно от дома на футболиста, хванати за ръка. Ситуацията става все по–интересна, защото сега очакваме отговорът на Николета – дали ще реши да се прави на невинна жертва, или на свой ред ще извади някой мощен любовник.

Припомняме, че заради Николета преди години Валери заряза певицата. Двамата дори водеха ожесточено съдебно дело за издръжката на детето. Впоследствие Божинов вдигна шумна сватба с пловдивската манекенка, а тя му роди дъщеричка.

Според публикация в „Уикенд" Валери Божинов обмисля да подаде молба за развод с Николета. Той бил обиден, че законната му съпруга се е срещала зад гърба му с Ники Михайлов. Нито Божинов, нито Николета обаче коментират официално клюката.

„Давам изявления само за спортната си кариера. Не искам да се пише нищо за личния ми живот", скастри медиите Валери. Николета също не иска да каже официално каква е истината. Според запознати тя се надявала футболистът да й прости и да си я прибере. Шансовете това да се случи обаче, изглеждат все по-малки.

*Николета и Валери