search icon

Съдби

Врачански сваля Диляна Попова

Калин Врачански започна да сваля Диляна Попова, любовницата на Асен Блатечки, от когото роди първото си бебе

Калин Врачански започна да сваля Диляна Попова, любовницата на Асен Блатечки, от когото роди първото си бебе. Калин и Диляна се появиха заедно на изложба на художника Максим Тутунаров, който е близък на Врачански.

Изложбата се проведе в столичен скъпарски хотел и всъщност не бе организирана от въпросния Тутунаров, а от звездата от „Стъклен дом“. Той решил да събере на едно място ВИП персони, които притежават картини на Тутунаров - Яна Маринова, проф. Любомир Стойков, Мариана Векилска, Ана Маринова, Ставри Калинов.

За да е истинска изненада, Калин не казал нито дума на своя артистичен приятел, а го завел на изложбата със завързани очи. И докато всички се радвали на произведенията, Калин пуснал в ход русия си чар и заобиколил Диляна Попова. Самият Калин много настоявал манекенката да се появи на събитието. Двамата видимо се забавляваха, а Диляна се усмихваше в негово присъствие. Откакто се раздели с Асен, тя е доста намусена при всяко свое появяване пред камерите, пише "България Днес". Из арт средите от години открито се коментира характерът на Диляна, наричат я с какви ли не епитети и общото мнение е, че Попова е безкрайно своенравна и много лесно умее да отблъсква мъжете от себе си с прищявки и хладно поведение. Подземната легенда Таки, певецът Дичо, Асен Блатечки - всички са вдигнали ръце от моделката и не могат да се справят с Опърничавата.

Сега е ред на Калин Врачански да се пробва. Той бързо трябва да намери някоя ВИП мацка, която да забие. Защото злите езици твърдят, че той е много разстроен от факта, че голямата му, дългогодишна любов Силвия Петкова е бременна от друг. Кальо не може да остане по-назад! Е, ако не му се получат нещата с Диляна, винаги може да се пробва (отново) с Преслава, към която прояви нездрави симпатии по време на шоуто „Като две капки вода“.

Източник: slava.bg, cнимки: Булфото

Свързани новини