search icon

Звездите

Конкуренцията за “Певец на 2015” е голяма

Зрителите на телевизия “Планета” могат да гласуват до 29 февруари за своите фаворити за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”

Зрителите на телевизия “Планета” могат да гласуват до 29 февруари за своите фаворити за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”.

Бляскавата бутикова VIP-церемония ще се състои в нова концертна зала в София. Кои ще бъдат победителите в различните категории и кой ще грабне така жадуваните статуетки ще стане ясно на 2 март. Една от най-оспорваните битки ще се проведе сред шестте претенденти в категорията “Певец на 2015”.

Кои са рицарите на поп-фолка, които спечелиха вашите гласове и се класираха за финалното гласуване. Борис Дали и Веселин Маринов са първите две имена, които ще си оспорват одобрението на почитателите на поп-фолка.

Вие посочихте още двама от вашите любимци, Галин и Илиян, които също продължават съревнованието и на финалната права.
Съвсем заслужено сред най-добрите за 2015 година намериха място още двама талантливи красавци, а именно Константин и Фики.

До 29 февруари може да гласувате за своя фаворит, както на официалната Интернет страница на телевизия “Планета”, така и на официалните интернет страници на нашите партньори – Радио “Веселина” и Signal.bg, пише planeta.tv.

Свързани новини