search icon

Top stories

Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи

''Марковите дрешки на Джино бяха пратени на химическо, но му ги върнаха без етикетите''

Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи. Милионерът от САЩ, чието истинско име е Георги Ташев, се червил жестоко заради проблеми с облеклото, които го направили за смях пред съквартирантите.

„Марковите дрешки на Джино бяха пратени на химическо, но му ги върнаха без етикетите“, коментира бивш съквартирант на участника, който вече е вън от шоуто. Когато видял, че дрехите му са без етикети, младежът попитал какво се е случило.

От „Биг Брадър“ отговорили, че тъй като дрехите са реплики на оригиналите, при химическото чистене са паднали етикетите. Някои от тях служителките все пак успели да спасят и дори ги сложили в джобовете на дрехите, ако иска младежът сам да ги зашие.

Когато разбрал, че номерът му е разкрит, младежът страшно много се разстроил. Нещо повече - историята с фалшивите нашивки го накарала да плаче пред всички.

После се съвзел и помолил историята да не се разкрива пред зрителите в тв ефира.

„Разбира се, „ВИП Брадър“ се съобрази със срамната ситуация и не пуснаха нищо. Хората все пак му запазиха достойнството на този палячо“, със смях разказва за резила един от бившите съквартиранти, излязъл съвсем наскоро на свобода.

Свързани новини