search icon

Звездите

Невена Цонева с нова златна песен

Джена бе обявена за Модна икона на 2015. Звездата отдава това внимание на промяната, която е направила с визията си и със себе си

Невена Цонева приключва работа по новия си проект. След успеха на "Повей, ветре", певицата отново залага на една от неостаряващите песни от българската естрада. Този път тя се е заела да даде нов живот на "Двама".

"В края на ноември или началото на декември предстои да излезе моята версия на песента "Двама" на Мария Нейкова – една от най-емблематичните ни песни, с любезното съдействие на Цветин Нейков. "Двама“ е част от проекта ми – "Възраждане на Златните Песни на България", начело с "Повей, ветре". Аранжиментът е на Кристиян Илиев, режисьор на видеото е Жоро Манолов" - разказва Невена пред az-jenata.bg.

Певицата признава, че винаги може за разчита на любимия й човек - Венелин Венков от Ку-ку бенд.

"Венко е, и винаги е бил моя опора както в личен план, така и в работата, което не означава, че не спорим, но винаги градивно. Споделям с него и тревогите, и вълненията си, и знам, че когато двамата стигнем до единодушно решение, или сме на едно мнение за каквото и да било, то е най-правилното" - подчертава тя.

Свързани новини