search icon

Съдби

Ани Хоанг: Моника Валериева е ремонтирана от горе до долу и краде чужди мъже!

Певицата отмъсти публично за своя годеник Люси Иларионов

Ани Хоанг отмъсти публично за своя годеник Люси Иларионов, като скочи на Моника Валериева.

Фолк певицата направи скандални разкрития за моделката, която постоянно обижда Люси в Къщата на ВИП Брадър.

„Коя е Моника и какво е направила?! Парадира с една външност, която дори не е естествена. Ремонтирана е от горе до долу. Аз не се имам за голямата работа, но поне имам някакъв труд зад гърба си. а нейното име на какво се гради? На някакво тяло, няколко голи снимки и това, че краде чужди мъже“, избухна Ани Хоанг в интервю за „ШОУ“, пише hotarena.net.

Тя недоумява как Валериева си позволява да критикува и обижда Преслава, която е светлинни години над Моника.

„Ако зад името й стоеше нещо стойностно, щях да й кажа „Евала“. Но да плюе Люси, който 20 години гради името си, е смешно. Моника Валериева е просто Моника от Дупница“, продължава с нападките Ани Хоанг.

Виетнамката е категорична, че между Люси и Мона не е имало стари сметки за уреждане. Иларионов дори е снимал Валериева, преди да влязат в Къщата.

Факт е обаче, че конфликтът между двамата се разгаря все повече и повече. По време на лайфа снощи доста любопитни подробности излязоха наяве и истината за Моника лъсна.

Пред съквартирантите бяха излъчени грозни изказвания на Валериева относно Катрин Вачева. Моника намекна, че моделката всъщност е транссексуален мъж. След като видео с твърденията й беше показано пред всички, Валериева изпадна в истерия и бурен плач.

Тя дори пожела да напусне Къщата, обидена, че Биг Брадър я е злепоставил в ефир.

„Моника е такава – страхливка и лицемерка! Вместо да се извини за думите си, тя иска да избяга от страх и срам“, коментираха в студиото на ВИП Брадър по време на лайфа.

Валериева дори инсценира, че получава паник атака, на което не се върза никой от съквартирантите й.

*Моника Валериева

Свързани новини