search icon

Любопитно

Звездите посрещнаха първия учебен ден със своите деца (снимки)

На 15 септември много от звездите на музикална компания “Пайнер” усетиха вълненията около първия учебен ден.

На 15 септември много от звездите на музикална компания “Пайнер” усетиха вълненията около първия учебен ден.

Част от тях изпратиха своите наследници в училище за първи път, а други изпитаха тези емоции за поредна година, като също бяха до децата си в този важен ден.

Повечето от звездните майки направиха съпричастни на своята радост и почитателите в социалните мрежи, като споделиха снимки със своите малки и “по-големи” ученици.

Дъщерята на Анелия – Ивон вече е в шести клас, но певицата не пропусна лично да й пожелае много успех през новата учебна година и заедно с нея да прекрачи отново училищния праг.

“На добър час, слънчице” бяха думите с които и Галена изпрати своя син Стефан в първия му учебен ден, като и тя сподели снимки в социалната мрежа.

Иван на Емилия е другият, вече пораснал наследник, който тази година бе първолак, а певицата разкри, че тепърва за него предстоят важните моменти и решения, с които сам ще трябва да е справя.

В навечерието на 15 септември Светла Иванова развълнувано сподели кадър в мрежата, под който написа:

“Скъпи приятели, утре сутрин няма да водя практика по йога, защото ще водя ученика ми на първия учебен ден:-) Лека вечер и на добър час на всички ученици!”



”Честит празник на всички родители, учители и ученици! Много успехи, приятелства и хубави мигове! На добър час!” бе пожеланието и на Нелина, която също изпрати своя син на училище тази година.

Сред звездните родители са още Ивелина Колева, чиято дъщеря Виктория вече е второкласничка и Силвия, която също сподели снимка на своята пораснала ученичка.

“Честито за пети пореден път, мое пораснало момиченце! Бъди ми здрава и успешна и тази година! Искам същия скучен бележник пълен с 6-тици, както всяка година! Успех принцесо”, така и Юнона посрещна 15 септември заедно със своята дъщеря Глория.



Ученици през 2015 са и още звездни наследници – Марая на Мария, Краси – първородния син на Борис Дали, Майки на Деси Слава, синът на Роксана – Даниел, Габриела на Димана, най-големия син на Кали – Жоро, близнаците Алекс и Антонио на Милко Калайджиев, синът на Татяна – Атанас, Харис на Есил Дюран и др., пише planeta.tv.

Свързани новини