search icon

Любопитно

Георги от "Женени от пръв поглед" вбеси зрители

Феновете на новото риалити шоу "Женени от пръв поглед" не скриха възмущението си от поведението на един от тримата младоженци - Георги

Феновете на новото риалити шоу "Женени от пръв поглед" не скриха възмущението си от поведението на един от тримата младоженци - Георги.

Поведението, което проявява към съпругата си Гергана, е меко казано непочтително и обидно, коментират зрителите. Повечето са категорични, че въпреки успехите си в професионалното поприще, Георги проявява завидно самочувствие, което граничи с арогантността.

"Ми той Гошко затова досега не е намерил подходящата.. прекаленото му самочувствие дразни, а Гери е супер позитивна", "Усмивката му заблуждава, високомерен и крайно нетактичен, а момичето е лъчезарно", "От пръв поглед разпознавам комплексарите. Георги е такъв и то в много напреднал стадий. Той е егоцентричен и нарцистичен тип. Такива само изискват без да дават. Гери, бягай докато е време", са малка част от коментарите на скандализираните зрители.

В снощния епизод на "Женени от пръв поглед" Георги и Гергана заминаха на сватбено пътешествие в Рим. Там обаче IT специалистът направи няколко коментара, с които видно засегна половинката си, пише bliasak.bg.

Свързани новини