search icon

Звездите

Галин: Конкуренцията трябва да е градивна

След дебюта си на турнето “Планета Лято 2014”, Галин успя да разшири кръга на почитателите си

След дебюта си на турнето “Планета Лято 2014”, Галин успя да разшири кръга на почитателите си. Той е категоричен, че участието му в турнето е било едно голямо удоволствие и чест да попадне на тази сцена.

“Всичко мина като на филм, много бързо. Емоцията бе незабравима, а притеснението не толкова голямо, въпреки че бях дебютант. Не съм предполагал, че така силно ще викат за мен и ще ме аплодират. Хубавото е, че много деца имаше сред публиката, които не могат да отидат да ни гледат в нощните клубове, а на турнето имаха тази възможност. Надявам се догодина, ако има турне, отново да участвам. А това зависи от мен – да работя и да направя хубави проекти”, разказва певецът пред "Автограф".

“Момче без сърце”, “Все напред” и триото “Между нас” са били песните, на които почитателите са реагирали най-шумно, казва младият изпълнител.

Галин е на мнение, че в момента на музикалния пазар се усеща глад за млади изпълнители. Според него музикална компания “Пайнер” има нужда от нови попълнения - и момчета, и момичета, които да работят и да се развиват.

“Когато сме повече хора, е по-хубаво, защото всеки иска да даде най-доброто от себе си и в такава една среда на много проекти и песни всеки се стреми да се отличи по някакъв начин. Но конкуренцията трябва да е градивна. Така че е хубаво да има много изпълнители и всеки да има своя почерк и стил” - подчертава той пред Планета ТВ.

Певецът е решил в скоро време да зарадва своите почитатели с дебютен албум, тъй като вече има необходимия брой песни за един такъв проект.

Галин споделя още, че е имал едно различно лято, наситено с много ангажименти по морето, участие в турнето и след това заслужена почивка. След “Планета Лято 2014” е успял два пъти да отиде с приятели на море. Певецът казва, че обича да летува на нашето Черноморие, защото го намира за много красиво и достъпно като цени, пише signal.bg.

Свързани новини