Младият фолк певец Галин сподели, че едно от любимите му места, където се чувства добре, е фитнес залата, в която прекарва часове наред.

Изпълнителят не скри и факта, че като всеки млад човек обича летните страсти и забавления. „Готино е да си млад“, заяви той.

Галин сподели, че е много щастлив от успеха на песента „Нека да боли“, с която взриви феновете. Певецът смята, че той най-малко е допринесъл за успеха на парчето и побърза да благодари на авторите на текста и музиката: „Тези хора ми направиха уникална песен.“

Той издаде, че подготвя за лятото още едно по-бързо парче, с което ще зарадва верните си почитатели.

Певецът смята през зимата да представи и една балада, която вече е почти готова и носи името „Ще остана“, пише blife.bg.

„В нея се пее за истинска любов, чисти чувства и хубавите отношения между хората“, издаде той.

На въпроса как вижда развитието на попфолка към днешна дата, той отговори:

„Не мога да ти отговоря с пренебрежение, защото този въпрос ме засяга лично. Нещата са на двата полюса – на плюс и минус. Пускаш песен и тя или бива харесвана, или бива тотална отхвърлена. В България в момента няма средно положение. Тази криза направи хората да бъдат много капризни за нещата, които се случват в музиката. Искат да чуват, да слушат истинските неща. Нещата от живота“, обясни Галин.

Той сподели, че хип-хоп изпълнителите са успешни, защото пеят за нещата, които се случват в държавата в момента. Галин заяви, че го боли от факта, че много млади хора напускат България и се развиват в чужбина.

„Моята сестра завършва и заминава в Германия. Боли ме, че младите хора заминават и аз не мога нищо да направя.“

На въпроса дали употребява наркотици, той заяви:

„Доста от младите хора употребяват наркотици или леки опиати. Аз обаче спортувам. Алкохолът ми е достатъчен.“

Певецът от „Пайнер“ каза, че в момента сърцето му е свободно, защото се е отдал изцяло на музиката.

Относно писанията, че с неговия близък приятел „Мистър Менхънт“ – Даниел Георгиев често си спретват секс маратони и си делят едно момиче, той коментира:

„Толкова ми е неудобно да говоря за тези неща. Не си делим нищо. Има достатъчно момичета“, обясни Галин.

Той се пожелава за лятото още един успешен хит и да се задържи на нивото, на което е сега. Освен това изпълнителят вече мисли идеи за предстоящото си видео.