search icon

Top stories

Александър Майонезата бил шута на Елен Колева заради Иво Аръков!

Актрисата за пореден път стъпи накриво...

Актрисата Елен Колева за пореден път стъпи накриво.

След като богатият й спонсор Александър Найденов я изрита веднъж, Колева получи втори шанс. Двамата се събраха, но майонезеният бос пак я разкара.

Причината е в актьора Иво Аръков, пише "България Днес". Двамата имаха кратък романс преди време. В началото на връзката си с Найденов Елен редуваше и двамата.

"Иво тогава нямаше никакви пари, но тя го харесваше на външен вид. В същото време Александър й осигури стандарт на живот, от който тя не искаше да се откаже", коментират я приятелките й.

*Иво и Елен на парти в приятелска компания

Елен така и не призна официално връзката си с Иво Аръков. Актьорът се залюби с Мика Стоичкова и напълно отсвири Колева. След новината за раздялата на Аръков и щерката на Камата Елен отново започнала да пише палави есемеси на Иво. След като разбрал какви ги върши, Найденов сложил край на връзката им.

*Елен и Александър

Александър определи в интервю брюнетката като "морална шантонерка" и потвърди, че причината за края на отношенията им са нейни изневери. Засега Елен Колева не е коментирала в прав текст поредната драма. Тя обаче намекна за проблем в отношенията им в една от последните си публикации във Фейсбук. "Слагайки в случайни тела мечтани души, мислим, че е любов..." - е написала актрисата.

*Елен Колева

Връзката на Елен Колева и Александър започна през 2010 година и мина през множество перипетии. През 2012-а те се разделиха със скандал и макар че след това актрисата призна, че ревността на Александър е унищожила връзката им, тя бе категорична, че в живота си е обичала най-много бизнесмена.

*Иво Аръков

Свързани новини