search icon

Top stories

Асен Блатечки се върна при жена си

Актьорът окончателно изостави Диляна Попова дни преди раждането на детето им

Асен Блатечки окончателно изостави Диляна Попова дни преди раждането на детето им.

Поради напредналата вече бременност манекенката спряла секса с актьора и му казала да се оправя както може.

Затова актрисата се скри сама на морето. Вместо да е до нея, Блатечки е в София. Той снима филм с жена си Катерина Горанова.

По всичко личи, че те са запазили не само добри професионални отношения.

Папараците на "България Днес" засякоха звездата Блатечки да се прибира в апартамента, в който живеят жена му и дъщеря им.



Моторът на звездата от „Стъклен дом“ стои паркиран пред блока, а той всеки ден е там, намигат загадъчно съседите от входа.

Двойката е уж разделена, а са по цял ден заедно, режисирайки общия си филм "Люси". Работата по него започва преди повече от година.

Тогава Асен и Катерина бяха щастливо семейство и нищо не предвещаваше какво ще се случи. Само няколко месеца по-късно Асен се изнася от общото жилище, защото манекенката Диляна Попова забременява от него.

Вече близо девет месеца Асен, Диляна и Катерина се борят със сложната житейска ситуация. Блатечки постоянно лавира между двете си жени и се опитва да няма наранени.



Актьорът първоначално заживява с Диляна, запознава се с родителите й и двамата се готвят да станат родители.

Дъщеря му Катя е съсипана. Тя иска да живее с баща си, а заради нея Катерина е готова дори да прости предателството на половинката си. Асен и преди е засичан заедно с бившата си и дъщеря им. Откакто Диляна е сама на морето, съседи твърдят, че Асен живее с предната си жена.

Самата Диляна призна в свое интервю, че сама е решила да избяга от София и да остане сама. Попова признава, че е съсипана от обиди, които чула по свой адрес.

"Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих дала живот по този начин. Намирам се в деликатна ситуация, в която аз, като всички останали в нея, се боря и опитвам да науча нещо. Не спирам да се чудя наистина ли изглеждам като жена, която би направила всичко, за да постигне целите си. Детето ми е направено с любов и желание", споделя Попова.



Диляна не крие, че е наясно колко трудно жената на Блатечки преживява случилото се. Не е ясно обаче дали Асен ще живее с Диляна след раждането на детето им, или ще се грижи за него, но ще остане с Катерина.

Според приятелки на Диляна Попова Асен планирал да остане с моделката, но бившата му правела всичко възможно това да не се случи.

"Тя се прави, че запазват добри отношения заради дъщеря им Катя и общия бизнес, но си има свой план. Дори това с филма. Направи така, че снимките да започнат сега и Асен да не е с Диляна на морето", шушукат близките на манекенката.

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Свързани новини