search icon

Съдби

Джаро с незаконно дете!

Актьорът Михаил Билалов има незаконно дете, което старателно криe от години

Актьорът Михаил Билалов има незаконно дете, което старателно криe от години, пише „Всеки ден".

Страховитият мафиот Джаро от култовия крими сериал „Под прикритие" се е сдобил преди шест години с дъщеричка от известна в парижките арт среди кабаретна актриса, но категорично е вдигнал ръце от отглеждането на малката и пази съществуването й в тайна дори от настоящата си съпруга, японката Санае.

Билалов не само, че не плащал издръжка на малкото момиченце, но и преустановил всякакъв контакт с майка й под предлог, че нямало как да бъде абсолютно сигурен, че детето е от него. Въпросната тайнствена дама обаче, не смятала за нужно да крие произхода на отрочето си, и тръбяла с гордост напред-назад, че бащата на щерка й е именно известният роден актьор.

„Той може да отказва да признае детето ми като своя родна дъщеря и да й даде името си, но аз не смятам да крия от кой е малкото ми съкровище. Вече шест години се оправяме без него, никой за нищо не го е молил. Преди много исках да обърне малко внимание и на нас, а не само да гледа онези япончета, които му се пишат деца, но вече се отказах. Така дори ни е по-добре", не пестяла жлъчни коментари по адрес на Билалов красавицата, която припечелвала доста добре с танци във френската столица. Преди звездата на славата му да изгрее с хитовата сага, Джаро живееше дълги години в Париж с жена си и двете си законни деца.

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае (Снимка: Bulphoto)

Злите езици шушукат, че ще е чудо, ако това е единственото незаконно дете на Мишо. Откакто влезе в сърцата на българските киноманиаци с безспорно блестящата си роля на изтънчения мафиот, мине се не мине време и поредната забежка на актьора лъсва на бял свят. Запознати с родния хайлайф свидетелстват за кратки, но горещи авантюри с тв водещата Александра Гюзелева - Шани, сценаристката Ваня Николова, както й с колежката му от Народния театър Весела Бабинова.

Съпругата му Сание неведнъж го е заплашвала с развод, ако приказките за многобройните му изневери през времето, което прекарва в България, не спрат. Оказва се обаче, че японката, която отдавна живее в Париж с децата си, не е предвидила, че благоверният й е кръшкал и на френска почва. „Отдавна му се носи славата на голям плейбой и неверен мъж. Не вярвам тези слухове да не стигат до ушите на жена му, която от години не е щастлива с него. Ако има малко самочувствие и уважение към себе си, би трябвало да го е зарязала отдавна. Това, че веднъж в месеца отскача до френската столица, за да си види семейството, което „уж" му липсвало, не може да е нормално успокоение, защото през времето, което не е вързан до полата й, успява да забърше не една или две актриси", коментират близки до звездната двойка.

Свързани новини