search icon

Звездите

Анелия подготвя агитка да освирква Галена!

Остават няколко дни до музикалните награди на музикална фирма „Пайнер“

Остават няколко дни до музикалните награди на музикална фирма „Пайнер“.

Главните лица, които ще се перчат с привлекателни призове удариха дъното, та чак опира вече да се избият за тази пуста награда „Певица на годината“.

Чалгаджийките всеки ден подпитвали Митко Димитров коя си е заслужила приза, но той все още не казвал. А и бил над тези пазарлъци.

„Тази награда е ценна и определено си оказва влияние. Тя е за добре свършена работа, едно уважение. Естествено, че имам очаквания. Беше достойна година и хубаво продължение на предната, защото след като взех наградата, направих още по-хубави песни и още повече хитове”, не скри претенциите си Анелия, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

И в допълнение уточни, че през 2013-а избълвала цели четири песни. С тях се проявила „като смел новатор”, та дори и по бельо се съблече в последното си видео.

На миналогодишната церемония тя с гордост позираше със статуетката за изпълнител №1 и игнорираше коментарите, че е отличена незаслужено. Тогава Галена бе спрягана като по-достойна за наградата.



Състезанието коя е по-по-най стана причина за разпалването на голяма вражда между бившата съпруга на Коко Динев и основната й конкурентка. Звездата от Смядово лично е признавала, че отношенията им не са цветущи.

„Анелия колко години е на сцената?! Може би е била пренебрегвана и може би желанието й да бъде оценена я е настроило срещу хора, които за момента са съсредоточени в мястото, към което и тя се стреми. Беше си позволила да ме коментира. Не ми стана приятно и когато я срещнах, й казах”, сподели неотдавна Галена в предаването „Поверително от N.L.”.

Естествено заралийката отрече да е говорила зад гърба на колежката си. „Няма да играя в нейния цирк”, коментира тя, по повод изявлението на Галена.

Миналата година жената до вафления бос Галин не успя да се пребори за най-престижната награда, но сега повече от всякога е завладяна от идеята за получаването й. Тя вече даде знак за претенцията си да е №1, заснемайки фотосесия, за която влезе в ролята на кралица.



Анелия пък е мобилизирала фенклубовете си да се изсипят на церемонията и да скандират името й. Задача на почитателите й ще бъде и да освиркват Галена при излизанията й на сцената.

Свързани новини