search icon

Любопитно

''Къртицата'' се завръща напролет, Рут и Любо стават водещи?

Приключенското риалити „Къртицата" се завръща на екрана през пролетта

Приключенското риалити „Къртицата" се завръща на екрана през пролетта.

За втория сезон на шоуто се издадоха неговите продуценти Иван и Андрей, които в разговор с Рут Колева във вторник вечерта подсказаха, че къщата на „Музикална академия" ще бъде заменена с базата на „Къртицата", пише ''Всеки ден''. Най-вероятно обаче водещите този път ще бъдат различни. Сред най-спряганите имена са Любо, който победи в предишното издание на шоуто, и неговата половинка Рут. Двамата се запознаха в първия сезон на предаването. Заради бившия баскетболист Рут абортира бебе от предишното си гадже Калоян Трифонов.

Рут и Любо са доста експлоатирани от Иван и Андрей образи - Колева е ментор на групата на младите звезди в „Музикална академия", а Любо присъства много често като коментатор, въпреки че няма никакви познания за нотите. Той бе поканен и като водещ на един от последните „Сблъсъци".

Едни от обсъжданите имена на звезди, които да бъдат поканени за втория сезон на „Къртицата", са Ванко 1, Валери Божинов, Любо Дилов и дори фолк певецът Константин - Коцето, който прекара една седмица в базата миналата година и страшно му хареса.

*Базата на "Къртицата"

Свързани новини