search icon

Любопитно

Мария Силвестър и Катето Евро се уредиха в ново предаване

Ще показват екзотични дестинации

Мария Силвестър е била на тайна мисия в Африка. Водещата е прекарал 8 дни в Занзибар където са я изпратили организаторите на ново шоу, в което Силвестър е първият гост. Стартът му в ефира на голяма национална телевизия ще е след няколко месеца. Замисълът на предаването е топ личности от България да представят през своя поглед популярни дестинации по света, обясни водещият на шоуто Атанас Лазаров. Мария Силвестър е била поканена да промотира красотите на Занзибар и Кения.

Мария е посетила дом за сираци" Бу бу бу", където живеят около 300 деца до 6-годишна възраст и са били изключително развълнувани. Мария Силвестър била толкова трогната от сирачетата, че обещала на директорката на дома да организира в София дарителска кампания за тях.

Катето Евро също е поканена да се изявява като... туристически гид в новото шоу, научи преди всички "България днес". Евро е била поканена да промотира красотите на Албания, родината на баща си, издават от кухнята на шоуто.
Звездата от "Оркестър без име" погледнала много сериозно на новия си ангажимент. Още повече че й предстояло да преодолее сериозната конкуренция на известен български спортист, които водещите на предаването също харесали за гид в Албания.

Свързани новини