search icon

Любопитно

Нико Тупарев разделил Део и Лора

Не може хем да печелиш риалити формати, хем край семейното ти огнище да цари разбирателство

Не може хем да печелиш риалити формати, хем край семейното ти огнище да цари разбирателство и мир.

Най-пресният пример за това е най-популярният блондин в държавата - водещият Део, който след осемгодишна връзка не успя да отведе пред олтара щерката на Данчо Караджов - Лора. Оказа се - заради Нико Тупарев и "ВИП Брадър".

Точно преди 4 годни на Део за пръв път му се наложило да се раздели с поп певицата Лора Караджова. Блондинът съжителства със съквартирантите, участници в продуцирания от Нико Тупарев "ВИП Брадър".

Накрая, след цели два месеца престой в Къщата, Део спечели шоуто, чието тогавашно издание бе с благотворителна цел.

Сърцатият блондин се раздаде, за да помогне на свои сънародници в нужда, срещу огромна жертва - любовта на сърцето си.

Първите пукнатини между Део и Лора изпукали веднага щом риалити героя напуснал Къщата край Нови Хан. Престоят там се оказал пагубен за връзката му с дъщерята на фронтмена на "Сигнал".

Напускайки Къщата, Део не успял да се върне веднага в реалността и мисловно преживявал многократно събитията, случили се зад стените й. Започнал да изпада в странни състояния.

След като Лора излизала от дома си, заключвал се сам и с часове съзерцавал някаква точка на тавана с празен поглед.

Най-лошото обаче било, че през всичкото това време Деян Славчев често посягал към алкохола и опиатите безсилен да се избави от преследващите го от Къщата спомени и преживявания.

Благодарение на йогата, танцуващият в "Денсинг Старс" шоумен проявил воля и съумял да надвие пороците, затеглили го към дъното.

Свързани новини