search icon

Top stories

Николета Лозанова не спира с изцепките (снимка)

Николета за пореден път предизвика негативна вълна от коментари по повод снимка, която тя самата пусна в мрежата

''В скоро време тази неморалница  ще го докара Валери до сълзи'', коментират интернет потребители. Николета за пореден път предизвика негативна вълна от коментари по повод снимка, която тя самата пусна в мрежата.

Плеймейтката уж напусна риалитито ''Къртицата'', за да е със семейството си, но вместо това тя губи време да се щрака с близката си дружка Азис.

Моделката сама публикува снимка във Фейсбук, на която тя и Азис са без дрехи, а певецът от незнаен пол е грабнал Ни Ло за силикона, пише kliuki.bg. Явно госпожа Божинова мирна не седи и вместо да си гледа дъщеричката, предпочита да си прави провокативни снимки, с които да привлича внимание.

Този път обаче мъжът на Николета, Валери Божинов, доста се е ядосал. Все пак всяко търпение си има граници и поредното провокативно фото на съпругата му, е дошло в повече на футболиста. Според близки до звездното семейство, Валери смята да постави Николета на място. Според него е време тя се спре и да започне да се държи както подобава на една майка.

До колко ще успее Валери да укроти Николета, никой не знае. Едно е сигурно обаче- всички да отвратени от поведението на Ни Ло и се чудят дали манията й за медийно внимание, няма да съсипе живота й на по-късен етап.

Свързани новини