search icon

Любопитно

Део иска да напусне "Dancing stars"

"Победих себе си, колебанията си и най-вече намерих любовта"

За мен шоуто свърши. Не, че не ми е приятно да танцувам, много ми е приятно дори, но ми се струва, че тук победих вече.

Победих себе си, колебанията си и най-вече намерих любовта, сподели снощи Део. Тя не е като предишната ми.

Тази любов е спокойна, силна, непрекъснато ме издига, непрекъснато смятам, че съм на гребена на вълната, но виждам че идва още една вълна, след нея още една и ме поглъщат. И едновременно ме карат да катеря следващата и следващата.

Влюбеният блондин иска да си вземе меден месец и да отведе любимата си в къщата си в Гърция, но явно ще кара първите тръпки, танцувайки, пишат от skandalno.net

Като виждам колко е амбициозна, колко е отдадена на това шоу, как дава всичко от себе си, за да ме направи танцьор, сърце не ми дава да й счупя илюзиите, казва Део за партньорката си вече не само на дансинга, но и в леглото – Елена. Танцувай, не си мечтай за почивка, командва го усмихнато тя и той полита в ритъма на самбата.

Двамата признават, че като няма камери, тайно се целуват като ученици в залата.

Още отсега и кроят планове за бъдещето, макар че Елена е здраво вързана с танцувалните си ангажименти, а Део пък със своите. И все пак ще намерим време да сме заедно, казва замечтано шоуменът, а Елена го прегръща и започва да го учи на стъпките.

Двамата приличат на деца, които току що са открили приказна играчка и едва се откъсват от нея, за да си изтанцуват парчето на дансинга. Въпреки разсейващите ги бурни чувства или точно поради тях, двойката прави чудеса на дансинга.

Свързани новини