search icon

Любопитно

Родман: Искам само да остана жив

''Имал съм проблеми, но всичко е зад гърба ми. Опитвам се да живея като готин човек, който се забавлява навсякъде'', обясни той

Искам само да остана жив, шеговито отговори Денис Родман на въпрос какви са специалните му изисквания към риалитито ''Къртицата'', в което ще участва.

Два часа след като кацна на летище София Денис Родман даде и пресконференция

преди старта на участието си в ''Къртицата'' тази вечер.

Пред журналистите лошото момче на NBA се появи със същия жълт анцуг като сутринта, но този път върху него вместо семплата тениска бе облякъл шармантна черно-виолетова дреха с пера и розов шал.

На въпрос защо участва в мащабното риалити ''Къртицата'' и каква роля ще има в него, той отвърна: ''Винаги казвам, че всичко в риалити щоуто е забавление – за нас самите и за хората. Не ми пука кой е къртицата - аз или друг.''

Суперзвездата допълни, че няма никакви специални изисквания около участието си.

''Искам само да остана жив'', шеговито каза той.

Според него напоследък между бизнеса и спорта няма разлика – всичко е пари, всичко се свежда до кой има повече пари, кой има най-добрата жена. ''Животът ми не е за пари'', каза баскетболната легенда, запитан какво не би направил за пари.

''Имал съм проблеми, но всичко е зад гърба ми. Опитвам се да живея като готин човек, който се забавлява навсякъде'', обясни той.

Родман не каза колко време ще остане в София. "Тайна", лаконично отговори той.

Припомняме, че на 26 април Родман, както и още няколко звезди от NBA, ще участват в Мача на звездите в България, пише blife.bg.

Свързани новини